5. Skoki v Krko

5. Skoki v Krko.
ProdukcijaZavod Novo mesto
Fotografijaarhiv Dolenjski list
Kandijski most
2.september
11.00

V soboto, 2. 9., vabljeni na 5. SKOKE V KRKO – KANDIJSKI MOST 2017. Dopoldne bosta potekala tekmovanje v daljinskem plavanju (Triatlonski klub Novo mesto) ter tradicionalna eko akcija potapljačev (Klub za podvodne aktivnosti Novo mesto). Popoldne pa boste na vrsto prišli ljubitelji adrenalina, saj bo v Novem mestu tudi letos zaključek slovenskega pokala v skokih z višin, ko se bodo v dolenjski prestolnici pomerili najboljši tekmovalci, ki točke nabirajo na tekmah v Mostu na Soči, Kanalu ob Soči, Jesenicah, Mariboru in Borštu. Pričakujemo mednarodno udeležbo tekmovalcev, upamo pa na čim boljši odziv domačih junakov.

Že v petek, 1. 9., pa se začne družabno-zabavni program POLETJE NA OKLJUKU, ki ga pripravlja Zavod VRT. Gre za dvodnevni glasbeni festival, ki se bo zaključil v soboto, 2. 9. Na prizorišču na splavu pred Barom Boter vas bodo zabavali številni glasbeniki in glasbene skupine.

Da v soboto po skokih v Krko ter pred in med koncerti ne boste lačni, bodo poskrbeli kulinarični mojstri, ki bodo na Kandijskem mostu pripravili KUHINJO NAD KRKO. Razvajali vas bodo domači in tuji mojstri jedi, ki za vas pripravljajo številna presenečenja. Lani so bili z nami Oštarija Dolenjske Toplice, Grad Otočec, Na gradu Damjana Finka in drugi. 

Naj se poletje zaključi in jesen začne zabavno, sproščujoče in veselo – športno, glasbeno in kulinarično! Verjamemo, da bo zadnji počitniški vikend prinesel obilo zabave in dobre volje, kar je odlična popotnica za skok v novo šolsko leto!