Nazaj na novice13. junij 2018

Novost na glasbenem področju: klubska kartica Muzika eklektika prinaša vrsto ugodnosti!

 

Koncertni cikel Muzika eklektika je zaokrožena in kontinuirana serija koncertnih dogodkov raznovrstnih glasbenih slogov, od tradicionalnega in sodobnega jazza, različnih alternativnih glasbenih zvrsti pa vse do šansona, kantavtorske glasbe in glasb sveta. Gre za programski sklop, ki je zasnovan konceptualno in aktualno, z uravnoteženim izborom slovenskih in tujih izvajalcev. Z izmenjujočimi se koncerti imajo obiskovalci možnost prepoznati kakovost domačih avtorjev v soodvisnosti s sorodnimi tujimi zvezdniškimi imeni. Program sestavljajo le najbolj izvirni, inovativni in kakovostni glasbeni dogodki, ki s svojo ekskluzivnostjo nagovarjajo tudi širše slovensko občinstvo. 

V sklopu cikla Muzika eklektika v sezoni 2018/2019 ponujamo osem koncertnih večerov, ki bodo potekali v dveh delih: od septembra do decembra ter od januarja do maja. Novost prihajajoče sezone je možnost nakupa kartice Muzika eklektika, ki prinaša prihranek in vrsto ugodnosti za vseh osem koncertov.

Ugodnosti za imetnike kartice Muzika eklektika v sezoni 2018/2019:

  • 40-odstotni popust za osem koncertov cikla Muzika eklektika
  • stalni sedež v Trdinovi dvorani oz. zagotovljen sedež v primeru drugega koncertnega prizorišča, če obisk napoveste vsaj teden dni prej na info@kcjt.si
  • prejemanje obvestil o koncertih po elektronski pošti ali z redno pošto (najave, spremembe …) 
  • žrebanje dobitnikov brezplačnih festivalskih vstopnic za Festival SGSM 2019 in Jazzinty 2019
  • vpis na seznam povabljenih na snemanja koncertov v Kocki – Out of the Box Sessions (termini snemanj koncertov niso javno objavljeni)

Ob vpisu v koncertni cikel Muzika eklektika vas bomo zaprosili za vaše osebne podatke, ki jih bomo uporabljali izključno za potrebe evidenc in obveščanja o kulturnih dogodkih v našem zavodu. Z uveljavitvijo GDPR potrebujemo vaše pisno soglasje, da se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene, ki smo jih navedli.

Cena kartice Muzika eklektika je 20 €.
Izkaznica velja za osem koncertov iz cikla Muzika eklektika v koncertni sezoni 2018/2019. 

VPIS: od 3. do 7. 9. ter od 12. do 18. 9., od 10.00 do 12.00 ter od 15.00 do 17.00, blagajna KCJT

PROGRAM

SEZONA 2018/2019

september–december

 

SILENCE: TURISTIČNI VODNIK PO OBČUTKIH IZGUBLJENOSTI

sobota, 22. september 2018

 

SIMON PHILLIPS & BILL EVANS: ZEN AMADEUS

četrtek, 18. oktober 2018

 

CONTAINER DOXA

petek, 16. november 2018

 

VRUJA & RUDI BUČAR: VEČER ISTRSKE GLASBE IN PRIPOVEDI

petek, 21. december 2018