X

EL KACHON: 10 LET
Producent
KONCERT
Fotografija
arhiv izvajalcev

EL KACHON: 10 LET

KONCERT OB 10-LETNICI DELOVANJA DOLENJSKE BLUESROCKOVSKE ZASEDBE.

 

Tina Gerbec Radaković – vokal, spremljevalni vokali
Andrej Barbič Krt – vokal, akustične in električne kitare, orglice
Sondža – bas
Tomi Perinčič – vokal, električna in slide kitara, lap steel
Žiga Dobravc – bobni
Primož Malenšek PimpS – tolkala

 

Zasedba El Kachon o sebi pravi takole:

Smo avtorski band ki se napaja z zvoki rocka in bluesa, našo glasbo je enako pristno moč slišati v električni in akustični postavi. Kilometre smo nabirali po številnih klubih in festivalih v Sloveniji in tujini, med drugim Schengenfestu, Rock Otočcu, Pivu in cvetju v Laškem, pa na Beograjskem in Užiškem blues festivalu, Zaječarski Gitarijadi, Bedem festu v Nikšiću, glasno smo zveneli tudi v Badnu in Zurichu v Švici. Imeli smo čast deliti oder z bandi kot so Gov`t Mule, Ana Popović, Jefferson Starship, Josipa Lisac, Bajaga, Majke, Parni Valjak, Let 3, Dan D in mnogimi drugimi.

Za nami so štirje studijski albumi: In The Bush (2013); Permanently Lubricated Nuts (2015); Svet Dovoljenih Laži (2016); Mi nismo (2020)

Naše pesmi se pojejo v angleškem in slovenskem jeziku, nagovarjajo vsakega izmed nas in nas ohranjajo pri zdravi pameti. El Kachon je tu, pristen in iskren. Privoščite si ga!

 

Na svoj jubilejni koncert ob 10-letnici delovanja pa vabijo z besedami: 

Dragi prijatelji in prijateljice glasbe, v desetih letih "kačoniziranja" se je nabralo n-število dogodivščin, anekdot, smeha, veselja, solz, žalosti, potovanj, snemanj, koncertov, novih poznanstev in seveda naših pesmi navdahnjenih z vsemi temi prigodami. Deset let starejši, pametnejši, izkušenejši in lepši. Zato vas vabimo, da se nam pridružite in skupaj obeležimo 10 letni jubilej obstoja "El Kachon". V okrepljenem sestavu, ki naj ostane skrivnost, bomo skozi muziko skupaj užili retrospektivo štirih albumov in koncertnih norčij v živo. Kot se za tak dogodek spodobi, se bomo tudi poveselili in pomastili, da pa vse skupaj ne bo šlo prehitro v pozabo, pa obenem zapisali v avdio in video podobo.

Bodi z nami del zgodbe novega in obenem prvega "live, v živo" albuma El Kachon ob naši 10-ki!

Naj živi muzika!

Več: https://www.elkachon.com/

 

GalerijaNazaj na seznam