X

AVDICIJA
Avtor
Jurij Zrnec
Izvajalci
Goran Hrvaćanin, Dejan Krupić, Aleksandar Rajaković, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek, Jurij Zrnec
Producent
Špas teater

Termini in
nakup karte
20. 9. 2020 - 15:30
20. 9. 2020 - 18:00
20. 9. 2020 - 20:30

AVDICIJA

Predstava Jurija Zrneca in igralske ekipe AVDICIJA v produkciji Špas teatra, ki smo jo 8. 3. 2020 odpovedali, bo na sporedu v nedeljo,  10. 5. 2020.

Predstavo si boste lahko ogledali z že kupljenimi vstopnicami. Če vam nadomestni termin ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnih mestih, kjer ste jih kupili, in sicer do 25. 3. 2020.

Izredne razmere dosegajo vse: organizatorje, občinstvo, ustvarjalce, tehnično osebje, povezana podjetja, oglaševalce, tako ali drugače celotno gospodarstvo. V duhu vzajemnosti in sodelovanja zato imetnike vstopnic vljudno prosimo, da vstopnice zadržite in si predstavo ogledate v novem terminu.

Blagajna v KCJT bo do nadaljnjega zaprta. Če si predstave v nadomestnem terminu ne boste ogledali, nam do 25. 3. sporočite svoje kontaktne podatke (ime, naslov, TRR, telefonski kontakt, vrsta in sedež vstopnice), neizkoriščene vstopnice nam pošljite na naš naslov: Zavod Novo mesto, Novi trg 5, Novo mesto. Po prejemu vam bomo nakazali vplačani znesek.

***

Stroga komisija bo na igralsko Akademijo sprejela samo največje talente. Jagodni izbor generacije!
Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo predstavili v najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Nimajo kaj, gredo na vse ali nič. Stojijo tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere!

Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! Iznašli bodo še tisto, česar v gledališču sploh ne obstaja. Njihovi nastopi na AVDICIJI so komični, zabavni, pa tudi tragični, iskreni, pompozno minimalistični, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! 

 

Z vodenjem medijske podelitve nagrad Viktorji leta 2003 je JURE ZRNEC kot komet razsvetlil slovenski estradni prostor. Njegova priljubljenost pa od tedaj samo narašča. V Špas teatru je kot igralec in režiser nastopil v megauspešnici, predstavi 5moških.com. Jure je prejemnik Borštnikove nagrade za mlade igralce, nagrade Zlatolaska, filmske nagrade Vesna za glavno vlogo v najbolj gledanem slovenskem filmu Gremo mi po svoje (2010), širša javnost pa ga pozna po štirih Viktorjih priljubljenosti za voditelja oddaje As ti tud not padu?!, ki je tudi prejela štiri Viktorje. Poznamo ga tudi kot doktor Muca, ki ga je upodobil v priljubljeni seriji Naša mala klinika ter prejemnika več drugih medijskih nagrad: Viktorjev gong popularnosti za igralca/voditelja (2007, 2009, 2010, 2011 in 2012), Najbolj zaupanja vredna osebnost v Sloveniji med igralci (zaporedna leta od 2013 do 2015) in še priznanje ZDUS za igralske dosežke za leto 2017 za več moških vlog. In zdaj se vrača kor režiser na Špasov oder!

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO. VELJAJO TUDI VSTOPNICE, KI STE JIH KUPILI MARCA. ZARADI OMEJENEGA ŠTEVILA OBISKOVALCEV V DVORANI BOMO IZVEDLI VEČ PONOVITEV. KONTAKTIRAJTE NAS NA KULTURA@NOVOMESTO.SI oz. 07 393 0 395

Cena vstopnice: 23 €

V predstavi igra 5 kandidatov in 1 profesor.

***

 

Galerija

Nazaj na seznam