X

KULTURNO-UMETNOSTNA VZGOJA 2022/2023

Spoštovani ravnateljice in ravnatelji ter koordinatorke in koordinatorji kulturno-umetnostne vzgoje,

vabimo vas, da si na povezavi https://www.kcjt.si/program/kulturno-umetnostna-vzgoja/knjizica-kuv ogledate našo ponudbo vsebin, ki jih bomo izvajali v sezoni 2022/2023. Knjižico Kulturno-umetnostna vzgoja za vrtce, osnovne in srednje šole v Kulturnem centru Janeza Trdine si lahko tudi natisnete.

Tudi tokrat bo veljala le elektronska prijava – obrazec je na povezavi https://www.kcjt.si/kuv-prijavnica. Vašo odločitev in prijavo pričakujemo do petka, 2. septembra 2022. Svetujemo, da nas z izborom seznanite čim prej, saj bomo upoštevali vrstni red prijav. Na vašo elektronsko prijavo boste prejeli odzivno sporočilo o prejemu prijave, do 16. septembra pa vam bomo poslali potrditev, če si boste izbrano predstavo lahko ogledali. Če bo pred prejemom vaše prijave predstava že zasedena, bomo skupaj izbrali drugo. 

Posebej izpostavljamo, da sta tudi letos v ponudbi obe dosedanji produkciji Zavoda Novo mesto – glasbena predstava za otroke Čuk se je oženil … v Ameriko in opera Julija, prijavite pa se lahko tudi na ogled operete Netopir, ki bo premierno uprizorjena decembra letos. Novost letošnje ponudbe je povabilo na oglede razstav vrhunskih likovnih umetnikov v Galeriji Kocka, ki si jih lahko ogledate pred ali po obisku predstav ali pa se dogovorite za voden ogled. V  ponudbi je tudi bogat izbor filmov, po ogledu katerih bo pogovor s filmsko pedagoginjo.  

Prosimo vas, da poskrbite, da bo informacija o naši letošnji ponudbi vsebin na področju kulturno-umetnostne vzgoje dosegla vse, ki v vašem zavodu sodelujejo pri izboru. Če boste potrebovali več informacij ali dodatna pojasnila, nam pišite na kuv@novomesto.si.

Za odgovore na vaša vprašanja so vam na voljo:

- Saša Šepec, vodja gledališkega programa (sasa.sepec@novomesto.si, 07 393 0 393,  

041 502 022), 

- Domen Bohte, producent glasbenega programa (domen.bohte@novomesto.si, 041 627 427) in

- Sandra Hrovat, vodja razstavnega programa (sandra.hrovat@novomesto.si, 07 393 0 399,  

031 789 960).

Zahvaljujemo se vam za dosedanje sodelovanje, želimo uspešen začetek šolskega leta ter veliko modrosti, srčnosti in sreče pri izboru letošnjih vsebin.

 
 Direktor Zavoda Novo mesto

 Aleš Makovac

 

PRIJAVNICE