X

KULTURNO-UMETNOSTNA VZGOJA

PROGRAM KULTURNO-UMETNOSTNE VZGOJE 2021/2022

 

Spoštovani ravnateljice in ravnatelji ter koordinatorke in koordinatorji kulturno-umetnostne vzgoje,

 

naša ponudba vsebin kulturno-umetnostne vzgoje za sezono 2021/2022 je spet bogata in podobna tisti, ki smo je bili vajeni pred leti.

Drugače je le to, da tokrat knjižice nismo natisnili, pač pa vas vabimo k seznanitvi vsebin na povezavah:

·        https://www.kcjt.si/program/kulturno-umetnostna-vzgoja/vrtci-os-2021-22 – za vrtce in osnovne šole in

·        https://www.kcjt.si/program/kulturno-umetnostna-vzgoja/srednje-sole-2021-22 – za srednje šole. 

Knjižico Program kulturno-umetnostne vzgoje 2021/2022 za vrtce, osnovne in srednje šole si lahko v .pdf formatu ogledate in tudi natisnete s klikom na povezavo  https://www.kcjt.si/program/kulturno-umetnostna-vzgoja/knjizica-kuv.

Tudi tokrat bo veljala le elektronska prijava – obrazec je na spletni strani www.kcjt.si/KUVprijavnica, prijave pa pričakujemo do petka, 3. septembra 2021. Svetujemo, da nas z izborom seznanite čim prej, saj bomo upoštevali vrstni red prijav. Na vašo elektronsko prijavo boste prejeli odzivno sporočilo o prejemu prijave, do 20. septembra pa vam bomo poslali potrditev, če si boste izbrano  predstavo lahko ogledali. Če bo pred prejemom vaše prijave predstava že zasedena, bomo skupaj izbrali drugo. 

Prosimo vas, da poskrbite, da bo informacija dosegla vse, ki sodelujejo pri izboru kulturno-umetnostnih vsebin. Če boste potrebovali več informacij ali dodatna pojasnila, nam pišite na kuv@novomesto.si oz. pokličite v tajništvo na 07 393 0 390.

 

Z informacijami sta vam na voljo:

·        Saša Šepec, vodja gledališkega programa (sasa.sepec@novomesto.si, 07 393 0 390) in 

·        Liljana Jantol Weber, vodja glasbenega programa (liljana.weber@novomesto.si, 07 393 0 397).

 

Želimo uspešen začetek šolskega leta in upamo, da nam bo uspelo dogodke izvesti s čim manj zapleti in v zadovoljstvo mladih obiskovalcev in njihovih spremljevalcev.

direktor Zavoda Novo mesto

Aleš Makovac

 

PRIJAVNICA