X

NESKONČNI ZAČETEK
Avtor
Marjan Ogorevc
Producent
White Balance

Termina
nakup karte
18. 9. 2020 - 17:00
18. 9. 2020 - 20:00

NESKONČNI ZAČETEK

Neskončni začetek

predavanje in pogovor z avtorjem, ki ga bo vodila Pika Rajnar

dokumentarni film o fragmentih iz življenja bioterapevta Marjana Ogorevca.

 

Priznani slovenski bioenergetik, športni trener, predavatelj in pisec več desetih knjig, Marjan Ogorevc, se bo končno prvikrat predstavil v Kulturnem centru Janeza Trdine. Dogodek bo trajal dobri dve uri in pol in spoznali ga bomo prek filmskega portreta, njegove samosvoje pripovedi v živo in v pogovoru s Piko Rajnar, predavateljico metode EFT pri mednarodni organizaciji EFT International. Z voditeljico se bosta pogovarjala o najbolj pogostih vzrokih, ki nam v sedanjem času znižujejo kakovost življenja in vplivajo na naše zdravje. Kakšne so rešitve in kaj lahko sami naredimo?

 

V dokumentarnem filmu nam Marjan Ogorevc približa idejo naravnega bivanja v sozvočju z letnimi časi na njegovem domu na Malem vrhu, kjer kot pravi »po napornih predavanjih priveže svojo barko«, odpiral bo vprašanja današnje družbe, ki je, kot kaže, padla iz ravnovesja in je na resni preizkušnji. Spoznamo, kako delavnice samozdravljenja, vezi z zdravniki uradne medicine in uspehi pri delu z vrhunskimi športniki  pričajo o tem, da je tako civilizacijske kot osebne vzorce mogoče spremeniti. Ni pa to za mnoge enostavno. Ali kot pravi: »Človek bi raje umrl kot da bi se spremenil« ...  Pa vendar je celoten cikel šestih razprodanih poglobljenih predavanj pred tremi leti v Cankarjevem domu naslovil s Spreminjamo sebe, spreminjamo svet, zadnjo knjigo, ki je sledila pa je naslovil s Človek, kam greš? In dodal: Spoznaj samega sebe in spoznal boš svet.

 

Marjan Ogorevc nam pomaga spoznati in udejaniti samega sebe.

 

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO. VELJAJO TUDI VSTOPNICE, KI STE JIH KUPILI MARCA. ZARADI OMEJENEGA ŠTEVILA OBISKOVALCEV V DVORANI BOMO IZVEDLI VEČ PONOVITEV. KONTAKTIRAJTE NAS NA KULTURA@NOVOMESTO.SI oz. 07 393 0 395.

 

NESKONČNI ZAČETEK - Trailer: https://vimeo.com/292493050

Režiserka filma Jasna Hribernik

Scenaristka Nataša Kelhar

 

Več na: www.marjanogorevc.si

Galerija

Nazaj na seznam