X

OBVESTILO ABONENTOM IN OSTALIM OBISKOVALCEM

Spoštovani abonentke in abonenti, obiskovalke in obiskovalci dogodkov v Kulturnem centru Janeza Trdine,

pred dvema mesecema smo še upali in verjeli, da bomo lahko od septembra do decembra 2020 izvedli program, ki ga zaradi znanih težav nismo mogli izvesti od marca do junija 2020. Epidemiološke razmere v Sloveniji in z njimi pogojene omejitve druženja z namenom zajezitve širjenja virusa Covid-19 pa nam to onemogočajo.

Naj spomnimo, da v okviru Grumovega (gledališkega) abonmaja in Mojčinega (otroškega) abonmaja abonenti niste videli treh predstav,  po en dogodek pa ni bil izveden v Kozinovem (glasbenem) in Trdinovem (glasbeno-gledališkem) abonmaju. Odpovedali smo tudi nekaj koncertov cikla Muzika eklektika,  ki pa jih bomo predvidoma izvedli do konca leta 2020.

Nerealizirana je torej ostala približno tretjina našega abonmajskega programa sezone 2019/2020, za poravnavo pa vam ponujamo eno od možnosti:

1. Vrnemo vam delež vplačanega zneska, in sicer v odstotku neizvedenih predstav.

2. Izdamo vam dobropis (v obliki kode) za znesek nerealiziranih predstav, ki ga boste lahko unovčevali ob nakupu vstopnic za posamezne predstave v sezoni 2020/2021. Prejeli jo boste v e-obliki oz. na blagajni KCJT.

3. Vplačanemu znesku se odpoveste v dobro Zavoda Novo mesto in s tem postanete donator našega programa.
 

Tiste, ki se nam niste oglasili na naš prvi dopis, ki smo vam ga poslali v začetku junija, prosimo, da nam do ponedeljka, 31. avgusta 2020, na elektronski naslov kultura@novomesto.si sporočite, za katero od zgoraj predlaganih možnosti poravnave finančnih obveznosti se boste odločili.  Potrebovali bomo vaše podatke – ime in priimek, naslov, elektronski naslov ter navedbo abonmajev, za katere uveljavljate eno od ponujenih možnosti. Če se boste odločili za vračilo denarja, nam pošljite abonmajske kartončke in številko TR, le na tej osnovi vam bomo lahko nakazali delež kupnine. Po navedenem datumu vračilo denarja ne bo več mogoče, vplačani znesek se bo obravnaval kot vaša donacija našemu zavodu.

 Zdaj že lahko dokončno potrdimo, da bo sezona 2020/2021 minila tudi brez novih abonmajev, omogočali vam bomo le oglede posameznih predstav, koncertov in dogodkov, o čemer vas bomo obveščali.

Program dogodkov, ki jih bomo načrtovali za čas od septembra do decembra, bo na voljo po 25. avgustu 2020. Vidimo pa se lahko že v zadnjem tednu avgusta, ko napovedujemo dneve smeha in glasbe – program najdete na spletni strani www.kcjt.si. Če vas kateri od dogodkov nagovori, svetujemo, da si zagotovite vstopnico čim prej, saj je število sedežev (zelo) omejeno.

Spoštovani, ker nas že tradicionalno povezuje plemenita stvar – ljubezen do umetnosti, verjamemo, da bomo kljub razmeram, ki neljubo posegajo v naše delo, ostali v dobrih partnerskih odnosih. Če imate še kakršno koli vprašanje, ga lahko naslovite na kultura@novomesto.si.

Pozdrav in ostanite zdravi.

                                                                                                                            v. d. direktorja

                                                                                                                            Aleš Makovac

  

 

Nazaj na seznam