X

JURE GODLER & TILEN ARTAČ STAND-UP
Fotografija
arhiv izvajalcev

JURE GODLER & TILEN ARTAČ STAND-UP

GLASBENO-ČAROVNIŠKO-IMITATORSKA ZABAVA Z VELIKO ZAČETNICO.

 

Komik, pisec, igralec, komponist in čarodej Jure Godler (1984) je že pri sedmih letih začel igrati violino, pozneje tudi klavir. Izobraževal se je na Glasbeni akademiji Mozarteum v Salzburgu. Leta 2003 je začel sodelovati s Sašem Hribarjem v ekipi Radia Ga-Ga, v oddaji Hri-Bar ter v številnih drugih oddajah na nacionalni in komercialni televiziji. Šali se, da se je po končani karieri na televiziji vrgel v čarovnije, saj verjame v to, da mu dobro ime lahko povrne le čudež.

Estradni umetnik Tilen Artač (1985) je profesionalni  glasbenik, violončelist. Magistriral je na Akademiji za glasbo v Zagrebu in nadaljeval šolanje na Akademiji za glasbo v Gradcu. Kot solist in komorni glasbenik je nastopal doma in v tujini – v Moskvi, Helsinkih, Bruslju, na Dunaju, v Amsterdamu, Parizu, Londonu, Dubrovniku ... Leta 2012 je za posebne dosežke na področju žlahtnega humorja prejel nagrado Franeta Milčinskega – Ježka. Je zmagovalec tretje sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas, tudi on pa že več let sodeluje z ekipo Radia Ga-Ga.

 

V predstavi Jure Godler & Tilen Artač stand up bosta umetnika združila moči in zaigrala na svoja inštrumenta. Godler bo predstavil izbor svojih najboljših trikov, odrecitiral pesem ali dve in presenetil še s čim, Artač pa bo deloval kot medij, prek katerega bo spregovorilo veliko znanih slovenskih in tujih estradnikov, politikov in javnih osebnostih: Svetlana Makarovič, Serpentinšek, Pahor, Rupel, Kučan, Erjavec, Zvezdana Mlakar …

Galerija

Nazaj na seznam