X

AVDICIJA
Avtor
Jurij Zrnec in igralska ekipa
Izvajalci
Alojz Svete, Mario Ćulibrk, Jernej Kogovšek, Miha Brajnik, Damir Leventić in Aleksandar Rajaković
Producent
Špas teater

AVDICIJA

Režiser: Jurij Zrnec

IGRALCI: Alojz Svete / Dario Varga / Jurij Zrnec (profesor); Goran Hrvaćanin, Dejan Krupić, Aleksandar Rajaković, Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek (ekipa 1) / Miha Brajnik, Damir Leventić, Nik Škrlec, Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek (ekipa 2)

***

ULTRA SMEŠNA KOMEDIJA AVDICIJA, POD KATERO SE KOT REŽISER IN SOAVTOR PODPISUJE JURIJ ZRNEC.

V predstavi Avdicija spremljamo kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko akademijo. Stroga komisija bo sprejela samo največje talente – jagodni izbor generacije.

Nadobudni študentje, sami virtuozi improvizacije, med katerimi so tudi talentirano netalentirani, se ji bodo  predstavili v svoji najboljši luči. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi. Razgalili se bodo do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Šli bodo na vse ali nič. Stojijo namreč tik pred veliko priložnostjo, ki jim bo odprla vrata igralskega poklica in zvezdniške kariere. Kaj vse so pripravljeni storiti, da bi jim uspelo!

Njihovi nastopi na avdiciji zabavni, pa tudi tragični, iskreni, minimalistični … Predvsem pa so vsi kandidati zelo iznajdljivi in do konca smešni.  

 

Predstava traja 1 uro in 40 minut ter nima odmora.

Foto: arhiv Špas teatra

Galerija

Nazaj na seznam