VEČNO SAMSKA
Producent
Zaključeno za SVIZ in izven

VEČNO SAMSKA

Avtor: Tina Gorenjak in Tanja Kocman
Režiser: Tijana Zinajić
Izvajalci: Tina Gorenjak
Producent: Špas teater

ČEPRAV VČASIH ZA ZJOKAT, JE SAMSKI STAN ENA VELIKA KOMEDIJA.

 

Vedno bolj se zdi, da je samskost postala kuga 21. stoletja. Nekaj, pred čimer starši svarijo svoje otroke. Nekaj, pred čimer nas skušajo rešiti vse revije s svojimi ’10 nasvetov, kako ga zapeljati’ članki. Nekaj, kar je včasih res za zjokat. Ampak, Tina Gorenjak dokazuje, da je samski stan lahko ena velika komedija.

In Tina Gorenjak ni edina, ki je solo. Spet. Še vedno. Je pa edina, ki vas bo ponosno peljala čez svojo tragikomično odisejado iskanja ljubezni, kjer je preizkusila vse. Vse! Spletni zmenki, hitri zmenki, slepi zmenki in zmenki, za katere bi bilo bolje, če bi bili tudi gluhi, ne samo slepi.

V njej se boste našli samski, oddani, v zakompliciranem odnosu obtičani. Nenazadnje je to tema, s katero smo vsaj na eni točki v življenju soočeni vsi. Tema, ki nas vse malo straši, hkrati pa se dotika vsakogar izmed nas. Ko se nas ne dotika nihče drug :)

 
Resnično, brez cenzure, odkrito, razkrivajoče, absolutno zabavno, s samskim srcem na dlani vam bo Tina razkrila vse neverjetne, a vendar resnične zgodbe svojih samskih let.

Čeprav v šali pravi, da je zanjo samskost tragedija, se boste vi ob njeni zgodbi gotovo zjokali. Od smeha, seveda.

 

Nazaj na seznam