EROTIKA PO EMERŠIČU
Producent
Izven

EROTIKA PO EMERŠIČU

Bojan Emeršič in Jure Karas

EROTIKA PO EMERŠIČU

Špas teater

Režija: Jure Karas

Igra in kuha: Bojan Emeršič

 

Predstava traja 1 uro in 20 minut ter nima odmora.

Foto: arhiv Špas teatra

 

KOMEDIJA O ODNOSIH, LJUBEZNI, SEKSU IN VSEM VMES.

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju, se vrača z novim receptom za smeh. Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami, vam bo pomagal in izkušnje delil z vami. Erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani. In še mnogo, mnogo več.

Bojan bo zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu. Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre. Bojan pove naglas vse, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj.

Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli, saj nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane.

Nazaj na seznam