X

VROČICA /glasbena komedija/
Producent
IZVEN / Špas teater

VROČICA /glasbena komedija/

Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu Špas praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti! Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle veliki radijski pok – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo.  

 

Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije Seks v mestu, se ne boste prav veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in o moških – pa kakršno koli vlogo že igrajo v njihovem življenju.

V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo s sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.


Poslovilna oddaja v obstoječi trio zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA mora biti najboljša, boljša kot kadarkoli! In takšna tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, super zabavna  in do konca sproščena. V uprizoritvi praznične oddaje bodo dame v radijski eter spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo v njihovih ženskih srcih. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas, še posebej podnevi. In o tistem, kar je težko podeliti s partnerjem, možem, mamo, včasih celo z najboljšo prijateljico. 

 

O, ja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče … Ampak, zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno-plesno zabavo! Želimo, da ste z njimi v studiu v živo!

 

***

Režiserka: Nina Kleflin

Izvajajo: Špela Grošelj, Nina Ivanič, Irena Yebuah Tiran 

 

Predstava traja 1 uro in 30 minut ter nima odmora.

Nazaj na seznam