X

ZDRAVA PAMET
Producent
IZVEN / Nik Škrlec / Rumena zavesa d. o. o. in KUD Dveh

ZDRAVA PAMET

ZDRAVA PAMET JE NORA TURNEJA NIKA ŠKRLECA O MOŽGANIH, NAŠIH MISLIH IN VSEH VRAGOLIJAH, KI NAM JIH UGANJAJO.

Zasnova, besedilo in igra: Nik Škrlec 

MOŽGANSKA MONOKOMEDIJA IN INTERAKTIVNA RAZSTAVA • IZVEN • Predstava traja 70 minut in nima odmora. • Foto: Mankica Kranjec • Oblikovanje: Ljudje

 
Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in televizijski voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb, povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!
 

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic. 

 

PRED IN PO PREDSTAVI MOŽNOST OGLEDA INTERAKTIVNE RAZSTAVE V AVLI KCJT.

Nazaj na seznam