X

ILUZIJA
Producent
KOMEDIJA • IZVEN / Špas teater

ILUZIJA

»THE ONE AND ONLY« MAGIC ALEKSANDER V SHOWU, KI VAS PUSTI BREZ BESED!

Po izredno uspešnih nastopih v oddajah Slovenija ima talent, Britain's Got Talent in Supertalent, v Las Vegasu, TEDx, v Južni Koreji in na drugih velikih svetovnih odrih, zdaj končno na odru Kulturnega centra Janeza Trdine v produkciji Špas teatra »THE ONE AND ONLY« MAGIC ALEKSANDER V SHOWU, KI VAS PUSTI BREZ BESED!

Ni besed, ki bi opisale to, kar boste videli in doživeli v tej predstavi! 100 % vam lahko zagotovimo le to, da boste ostali odprtih ust, predstavo gledali z naježeno kožo in široko odprtimi očmi! Videli boste nemogoče in doživeli, česar še niste. In še zabavno bo!

Magic Aleksander, čarodej nove generacije in svetovnega formata, je izpolnil svojo obljubo, saj je na slavnostni premieri svojega čarovniškega šova Iluzija v Špas teatru več kot prepričal in navdušil gledalce, jih pustil brez besed ter na koncu dobil stoječe ovacije.

Šov, kjer prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči.

Največje zadoščenje čarodej dobi, ko so gledalci navdušeni. Izredno vesel sem, da se je prava čarovnija v Špasu dotaknila vseh gledalcev, ki so zagrizeno opazovali in sodelovali od začetka do konca, od prvega do zadnjega čarovniškega trika. Vsi triki so poželi aplavze, za kar sem najbolj vesel in hvaležen, saj je to za šov Iluzija lepa popotnica za naprej. Res se veselim, da bom lahko vsem pokazal, kaj sem toliko časa ustvarjal in pripravljal. (Magic Aleksander)

Navdušenje gledalcev je dovolj zgovorna pohvala, saj ni besed, ki bi opisale to, kar doživijo v predstavi. Če ste mislili, da so čarovniške predstave samo za otroke, ste se pošteno zmotili. Vse odraslo občinstvo ostaja odprtih ust  - Kako za vraga mu je to uspelo narediti?

Iluzija je čarovniški šov za vse generacije (od 13 let naprej),  kjer se dogajajo triki s kartami, branje misli, napovedi, izginotja in velika presenečenja.

Ste pripravljeni na pravo čarovnijo?
Ta še nikoli ni bila tako blizu in zdaj se bo dotaknila tudi vas.

Nazaj na seznam