X

BATISTA CADILLAC: MIM PRAVIL
Producent
KONCERT • IZVEN

BATISTA CADILLAC: MIM PRAVIL

SOUL IN FUNK, KI DVIGNETA RAZPOLOŽENJE IN OBARVATA ŽIVLJENJE.

Ljubljansko soul skupino Batista Cadillac zagotovo poznamo iz izjemno uspešnega nastopa na EMI, kjer so prvič stopili na veliki TV oder in predstavili svojo najbolj izstopajočo popevko »Mim pravil«.
Kmalu zatem so na razprodanem koncertu v Kinu Šiška predstavili prvi album, na katerem je poleg že omenjene uspešnice še vrsta nagroovanih, soulovskih singlov, kot so »Pust me do besede«, »Magnolije« in »Generacija neba«.


Od izida prvenca je minilo dobro leto in v tem času je skupina nabirala kilometrino na številnih manjših in večjih odrih in se dokončno prelevila v suvereno soul mašino, ki publiko zlahka dvigne na noge. Tako je bilo tudi na letošnjem koncertu v mariborskemu Štuku, kjer se jim je na odru pridružil Vlado Kreslin. Skupaj so odigrali energično izvedbo skladbe »Neviden (Ali veš, da me ljubiš)«, ki so jo potem predstavili kot single.


S to popevko skupina Batista Cadillac nadaljuje niz uspešnih sodelovanj z izjemnimi slovenskimi vokalisti. Februarja letos je bila tako objavljena na novo preoblečena skladba »Pust me do besede« z edinstveno soul divo Majo Keuc Amayo, z njo pa so izvedli tudi eksploziven nastop v razprodanem Orto baru. 

Za letošnjo jesen je skupina napovedala izid novega singla z istoimenskega prvenca in turnejo po slovenskih klubih. Obenem pa že pripravlja nov material za naslednji album, ki bo brez dvoma prinesel še več razburljivih in nagroovanih uspešnic.

Nazaj na seznam