Dave Simpson

Dekliščina

OD ZAPLETA DO VROČEGA OGNJEMETA!
RežijaVioleta Tomič
IgrajoUrška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Lara Jankovič, Maja Martina Merljak, Jernej Čampelj, Tadej Pišek, Sebastjan Starič, Jože Doberšek
ProdukcijaŠpas teater
Fotografijaarhiv producenta
Vrsta predstavekomedija
Trdinova dvorana2 uri in 15 minut ter nima odmora
28.januar
17.00
28.januar
20.00

Žurka za punce – zabava, ki smo jo (pre)dolgo čakali! Vse ženske brez izjeme skrivajo v sebi divjo strast, domišljijo in poželenje. Samo sprožilec je treba najti. Že res, da seksi glasbeni hiti zažgejo, ampak čez moške jih pa ni!

Kadar se zberejo ženske prijateljice, ni nikoli brezveznih tém – vse na tem svetu je pomembno. In ko v zanosu pogovor steče na dekliščino, moški striptiz in »zadnji ples« na svobodi, hitro prebudijo levinje v sebi … In se potem, ko gre zares, enako hitro strgajo z verige …
Vroč in sočen večer poteka v nočnem klubu, s polnokrvnimi slačifanti in spektakularno zabavo, ki jih na zadnje pripelje do usodnega, nebrzdanega – jaaaaaaa!

Gledališka različica velike britanske uspešnice za vsa čutila Do nazga je že pred 20 leti razgalila, kako znajo ženske na striptiz moških večerih hitro najti zver v sebi. Vzklikanje in glasno zapeljevanje, gibko premikanje, spodbujanje, mačje priprte oči … Veliko znanja in izkušenj je v tem. In prav nič modrosti. Je pa super žurka, ki je ne smete zamuditi!